Σε μια εξαιρετική μεταγραφή προχωράει ο Απόλλων Σμύρνης! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ελαφρά Ταξιαρχία κλείνει τον Γιώργο Παμλίδη, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις τη σεζόν που μας πέρασε.

Η πρώτη επαφή του Απόλλωνα με τον Παμλίδη έγινε λίγο μετά το φινάλε του πρωταθλήματος, με τους «κυανόλευκους» να βρίσκονται πλέον μια ανάσα από τη συμφωνία με τον 28χρονο επιθετικό. Ο Παμλίδης υπολογίζεται ως εξτρέμ αλλά μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί ως φορ ή περιφερειακός επιθετικός, κάτι που θα εξαρτηθεί και από τη διάταξη που θα χρησιμοποιεί ο Γιάννης Πετράκης.

Την περασμένη σεζόν είχε 38 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα, πλέι-άουτ και Κύπελλο, σκοράροντας 8 τέρματα και μοιράζοντας 5 ασίστ, όντας εκ των κομβικότερων ποδοσφαιριστών στην εξαιρετική πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λαμπαδαρίου: «Απογοητευτικοί Φωτιάς και Κουκουλάς - Κανονικό το γκολ του Ηρακλή, κανένα πέναλτι για τον ΠΑΟΚ»

Σόρια: «Πέντε χρόνια στην Ελλάδα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Σκληρή ανακοίνωση Ερασιτέχνη Ηρακλή: «Ταφόπλακα στην ισονομία και διαιτητική παρωδία»

Πύρινη υποδοχή από τον κόσμο στους παίκτες του Ηρακλή παρά την ήττα στην Τούμπα

Από την πεντάρα του Παναθηναϊκού και το διπλό του Ολυμπιακού μέχρι το εκρηκτικό ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM

Τσορμπατζόγλου: «Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει πράγματα να προβληματιστεί - Δεν του δόθηκαν πέναλτι…»

ΠΑΟΚ: «Το VAR το φέραμε για να αποδίδει δικαιοσύνη - Πολλές φορές μιλάει η εικόνα»

Γκολ που μέτρησαν, γκολ που ακυρώθηκαν: Όλες οι φάσεις που σήκωσαν θύελλα στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Κάλεσμα των οπαδών του Ηρακλή για να αποθεωθεί η αποστολή της ομάδας στο Ιβανώφειο

Δεν έκανε δηλώσεις ο Ματσάρι: «Σε 45 χρόνια καριέρας δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, θέλει να γυρίσει στην Ιταλία»!