Σε μια εξαιρετική μεταγραφή προχωράει ο Απόλλων Σμύρνης! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ελαφρά Ταξιαρχία κλείνει τον Γιώργο Παμλίδη, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις τη σεζόν που μας πέρασε.

Η πρώτη επαφή του Απόλλωνα με τον Παμλίδη έγινε λίγο μετά το φινάλε του πρωταθλήματος, με τους «κυανόλευκους» να βρίσκονται πλέον μια ανάσα από τη συμφωνία με τον 28χρονο επιθετικό. Ο Παμλίδης υπολογίζεται ως εξτρέμ αλλά μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί ως φορ ή περιφερειακός επιθετικός, κάτι που θα εξαρτηθεί και από τη διάταξη που θα χρησιμοποιεί ο Γιάννης Πετράκης.

Την περασμένη σεζόν είχε 38 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα, πλέι-άουτ και Κύπελλο, σκοράροντας 8 τέρματα και μοιράζοντας 5 ασίστ, όντας εκ των κομβικότερων ποδοσφαιριστών στην εξαιρετική πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ αλλάζει μοντέλο - Διοικητικές και εταιρικές προσθήκες, κινήσεις και στο αγωνιστικό»

Δεσύλλας: «Μπαίνουμε σε εβδομάδα Νίστρουπ με… πολλά πράγματα - Οι παίκτες που είναι στη λίστα και ο Τσάβες»

Τσακίρης: «Μετά το Μουντιάλ η οποιαδήποτε εξέλιξη με Πινέδα - Τι ισχύει για Μοντερέι»

Τσανάκας: «Η περίπτωση Μουχάιμ για τα αριστερά και τα μεταγραφικά δεδομένα»

Σάντσες: Φήμες στο Μεξικό για δυσαρέσκεια και οφειλές, όμως ο ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα πάντα!

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκουίντο Ροντρίγκες»

«Ο Κρίστενσεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα, στο κάδρο ο Παναθηναϊκός»

Λουτσέσκου: «Λειτουργώ συναισθηματικά και το καλύτερο παράδειγμα για αυτό είναι ο ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Μεγάλο απωθημένο του Πινέδα να παίξει με την ΑΕΚ στο Champions League»

Νικολακόπουλος: «Η εξέλιξη για Μίστα στον Ολυμπιακό και η απόκτηση εξτρέμ λόγω Ποντένσε»