Μικρή καθυστέρηση θα υπάρξει στην απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου για τον Γιώργο Σπανό. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ατρόμητος απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του απέναντι στους διαιτητές και ιδιαίτερα τον πρώτο επόπτη του πρόσφατου αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, όπως έχει γίνει γνωστό, κινδυνεύει με πρόστιμο ύψους τουλάχιστον 20.000 ευρώ, απαγόρευση εισόδου από 1 ως 3 έτη στα γήπεδα, ακόμα και με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τουλάχιστον τρεις μήνες!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φρενίτιδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική!

Συνέχισε το ατομικό ο Γαλανόπουλος στον Άρη

Δεσύλλας: «Τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν…»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ακίνδυνο Ολυμπιακό με Μεντιλίμπαρ - Στήθηκε καταπληκτικά από τον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλοιώσει την εικόνα του εδώ και δυο μήνες - Κλονισμένη η πίστη των παικτών»

Τσακίρης: «Η ωριμότητα της ΑΕΚ, τα ''καλά'' του +5 και το πλεονέκτημα που… αγόρασε με το διπλό στο Φάληρο»

Αποφόρτιση στον Παναθηναϊκό μετά την ισοπαλία της Τούμπας - Ειδικό πρόγραμμα ο Πάλμερ-Μπράουν, θεραπεία και ο Κοντούρης!

Μπέος για Μπούση: «Δεν τοποθετήθηκε για το καταφανέστατο πέναλτι»

Τάισον: «Το να τα παρατήσουμε δεν ήταν ποτέ επιλογή μας»