Πληροφορίες ανατρέπουν μείζονα στοιχεία της αρχικής αίτησης του διαζυγίου, αλλά και των συνθηκών μέσα στις οποίες έγινε η αίτηση.

Αρχικά, λοιπόν, είχε γίνει γνωστό ότι ο Μπραντ Πιτ θα ελεγχθεί από την αστυνομία του Λος Άντζελες και από το FBI, σχετικά με τη συμπεριφορά του απέναντι στα παιδιά -εξ αίματος και υιοθετημένα- του ζευγαριού.

Ωστόσο, νέες πληροφορίες που μετέδωσαν ΜΜΕ στις ΗΠΑ και στη Βρετανία αναφέρουν ότι όχι μόνο το FBI δεν πρόκειται να κινήσει διαδικασία έρευνας εις βάρος του γνωστού ηθοποιού, αλλά ότι η ομοσπονδιακή αστυνομία των ΗΠΑ δεν έχει καν ασχοληθεί με την υπόθεση και ότι θεωρεί ότι κακώς ενεπλάκη από την πρώτη στιγμή!

Παράλληλα, η αστυνομία του Λος Άντζελες φέρεται να διαρρέει ότι προς το παρών απλώς συγκεντρώνει στοιχεία και ότι δεν πραγματοποιεί κάποια επίσημη «έρευνα»!

Σημειώνεται ότι οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι η αίτηση διαζυγίου από τη Τζολί στηριζόταν σε αιτιάσεις για «απαράδεκτη» και «βίαιη» συμπεριφορά του Πιτ έναντι των παιδιών της οικογένειας.

Πηγή: topontiki.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κωνσταντάρας: Περπατώντας στη Λεωφόρο των Αστεριών... πετάει το αμίμητο... «Η Πατησίων είναι πιο καθαρή»

Γιώργος Κόρομι: Ως άλλος πρίγκιπας της Ζαμούντα στο Τορόντο

Ο Πούλισικ διέψευσε τα σενάρια πως είναι σε σχέση με την Σίντνεϊ Σουίνι

Στέλιος Ρόκκος: Ανέβασε στη σκηνή τις κολλητές της γυναίκας του να τραγουδήσουν μαζί του

Τζένη Θεωνά: Το απίθανο γράμμα στον Άγιο Βασίλη που έγραψε στα 10 της και υπάρχει σε βιβλίο!

Παπαδημητρίου- Γεροντιδάκης: Το Παρίσι, η ατάκα του για τον έρωτα και το τρολάρισμα της Ντορέττας για τα Γαλλικά της

Άννα Βίσση: Ο εγγονός της τραγουδάει το... Σε περίπτωση που κι εκείνη λιώνει

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε με AI φωτό με τον Bruno της στολίδια για το δέντρο σε βίντεο και όλοι τη ρωτάνε που τα πήρε...

Αλεξίου και Γαλάνη τραγούδησαν το Τράβα Μπρος... στην εκδρομή για τα γενέθλια της Χαρούλας στη Χαλκίδα

Πέτρος Πολυχρονίδης: Τι να σκέφτεται με την κόμπρα σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπό του;