Απόψε, Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, στις 21:00, κάνει πρεμιέρα το «Sing for Greece 2026» με τη διεξαγωγή του Α’ Ημιτελικού, από τον οποίο θα αναδειχθούν οι πρώτοι επτά καλλιτέχνες που θα περάσουν στον μεγάλο τελικό και θα συνεχίσουν τη μάχη για την ελληνική εκπροσώπηση στη Eurovision 2026.

Στον αποψινό ημιτελικό συμμετέχουν 14 τραγούδια, με τους διαγωνιζόμενους να ανεβαίνουν στη σκηνή διεκδικώντας την πρόκριση αποκλειστικά μέσω της ψήφου του τηλεοπτικού κοινού. Τα υπόλοιπα 14 τραγούδια θα παρουσιαστούν στον Β’ Ημιτελικό, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, από τον οποίο επίσης επτά συμμετοχές θα εξασφαλίσουν μία θέση στον τελικό.

Την παρουσίαση και των τριών τηλεοπτικών βραδιών αναλαμβάνουν ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μπέττυ Μαγγίρα και η Κατερίνα Βρανά, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Όλα τα shows μεταδίδονται ζωντανά από την ΕΡΤ1 και το ERTFLIX, με ταυτόχρονη παροχή υπηρεσιών προσβασιμότητας.

Το αποψινό πρόγραμμα περιλαμβάνει και μία ξεχωριστή guest εμφάνιση, με την Κλαυδία να ανεβαίνει στη σκηνή του Α’ Ημιτελικού.

Στον πρώτο ημιτελικό διαγωνίζονται:
1. The Other Side – Alexandra Sieti
2. Drop It – The Astrolabe
3. Aphrodite – Desi G
4. Ferto – Ακύλας
5. Parea – Evangelia
6. 2nd Chance – Παναγιώτης Τσακαλάκος
7. Slipping Away – Niya
8. Χάνομαι – Marseaux
9. Άλμα – Rossana Mailan
10. Europa – STEFI
11. The Songwriter – Revery
12. Chaos – Dinamiss
13. YOU & I – STYLIANOS
14. Χίλια Κομμάτια – Spheyaa

Ο Μεγάλος Τελικός του «Sing for Greece 2026» έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου. Εκεί, το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2026 θα αναδειχθεί από τον συνδυασμό της ψήφου του κοινού και δύο κριτικών επιτροπών, μίας διεθνούς και μίας ελληνικής.

Ακούστε τα τραγούδια:
«The other side», Alexandra Sieti

«Drop It», THE Astrolabe

«Aphrodite», Desi G

«Ferto», Ακύλας

«Parea», Evangelia

«2nd Chance», Παναγιώτης Τσακαλάκος

«Slipping Away», Niya

«Χάνομαι», Marseaux

«Άλμα», Rosanna Mailan

«Europa», STEFI

«The Songwriter», Revery

«Chaos», Dinamiss

«YOU & I», STYLIANOS

«Χίλια Κομμάτια», Spheyiaa


Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Μπόνι Τάιλερ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ανέβασε την Κοκκίνου στη σκηνή στο Κατράκειο και τα...σπασαν (ποιοι ήταν από κάτω;)

Eurovision: Η αποκάλυψη της Φουρέιρα για τη λιποθυμία της πριν το Jury Show το 2018 στη Λισαβόνα

Βέρτης: Μια 3χρονη πιτσιρίκα από την Τουρκία τον έπεισε να την κάνει repost τραγουδώντας το «Αν είσαι ένα αστέρι»

Κέλλυ Κελεκίδου: Συγκινεί με το τραγούδι της «Άγγελέ μου» αφιερωμένο στη Γωγώ Μαστροκώστα

Eurovision 2026: Νικήτρια η Βουλγαρία στον μεγάλο τελικό της Βιέννης - Στη δέκατη θέση η Ελλάδα

Eurovision 2026: Εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Akylas μάγεψε τη Βιέννη!

Eurovision 2026: Η διπλή ελληνική «σφραγίδα» πίσω από το εντυπωσιακό φόρεμα της Delta Goodrem

Eurovision 2026: Η σύγκρουση του Akyla με το σκηνικό στο Jury Show. Ρίξτε ένα ξεμάτιασμα

Akylas στην DW για τη Eurovision: «Ούρλιαζα, χοροπηδούσα σαν το κατσίκι - Έχω κλάψει όσο δεν έχω κλάψει στη ζωή μου»!