Έκπληξη προκάλεσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού το γεγονός ότι ο Μίχαελ Σκίμπε κάλεσε τον Γιάννη Φετφατζίδη και όχι τον Τάσος Χατζηγιοβάνη στην Εθνική για τους προσεχείς αγώνες με Ουγγαρία (εντός) και Φινλανδία (εντός).

Όπως γράφει η SportDay, στο «τριφύλλι» απόρησαν με την επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού, αφού θεωρούν πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποτελεί τον MVP της ομάδας τους μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και πραγματοποιεί καλύτερες εμφανίσεις από τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, έλεγαν πως δεν τους πείθει ούτε η «δικαιολογία» πως ο Φετφατζίδης είναι πιο έμπειρος από τον Χατζηγιοβάνη, αφού μέχρι τώρα έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο και έχει βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στην πορεία… πρωταθλητισμού που κάνει φέτος στη Σούπερ Λίγκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχαμε μέχρι την αποβολή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»

Πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού ο Ραστόντερ

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Στην κορυφή με 3/3 μαζί με τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός - Η επόμενη αγωνιστική

Ματσάρα και «πράσινο» 3Χ3: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς!