Στο αρχείο μπαίνει η υπόθεση δωροδοκίας από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό τον Νοέμβριο του 2018 στο ΟΑΚΑ. Ο Ανεξάρτητος Δικαστής της Ευρωλίγκας απέρριψε το αίτημα των «ερυθρολεύκων» λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων και στο σκεπτικό της απόφασής του τονίζεται ότι δεν υπάρχει εμπλοκή των «πράσινων».

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών είχαν προσφύγει κατά της πρωτόδικης απόφασης της Ευρωλίγκας υποστηρίζοντας πως κύκλοι του «τριφυλλιού» μοίρασαν non paper στα Μ.Μ.Ε. που τους συκοφαντούσε για απόπειρα δωροδοκίας των διαιτητών του εν λόγω αγώνα.

Έτσι, η συγκεκριμένη υπόθεση κλείνει, αν και ο Ολυμπιακός διατηρεί δικαίωμα έφεσης στην απόφαση του Ανεξάρτητου Δικαστή, το οποίο μπορεί να ασκήσει εντός 10 ημερών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ουόκαπ: «Είχαμε συνεχώς επιθετικό ρυθμό»

Γιασικεβίτσιους: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν προετοίμασα την ομάδα - Ίσως δεν πιστέψαμε ότι μπορούσαμε ένα κερδίσουμε»

Μπαρτζώκας: «Εκπληκτικό παιχνίδι για 35 λεπτά - Εγώ νιώθω εξαντλημένος, σκεφτείτε τους παίκτες»

Φουρνιέ: «Ξέφυγα με τον Πανιώνιο, αυτή δεν ήταν μια ηγετική εικόνα - Ζήτησα συγγνώμη από όλους»

Πίτερς: «Πήραμε ενέργεια από τον κόσμο»

Τα highlights από την βραδιά καριέρας του Φουρνιέ και της 100άρας του Ολυμπιακού επί της Φενέρ

Η Ευρωλίγκα υποκλίθηκε στον Εβάν Φουρνιέ για την ιστορική του εμφάνιση κόντρα στη Φενέρ

«Ωδή στον παγκόσμιο παικταρά Φουρνιέ που αφυπνίστηκε»: Το σχόλιο Ζέρβα μετά τη νίκη επί της Φενέρ

Ιτούδης: «Μην το γκαντεμιάζεις… Πάμε όπως είμαστε, κανείς δεν θα ήθελε να ζει αυτό που ζούμε»

Φουρνιέ: «Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά το Μονακό - Για αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό»