Κλειστό θα παραμείνει το βόρειο πέταλο του γηπέδου της Ριέκα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, μια και η UEFA αποφάσισε να απορρίψει την έφεση της κροατικής ομάδας για την τιμωρία που της είχε επιβληθεί λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών της στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η κροατική ομάδας:

«Ενημερώνουμε όλους τους οπαδούς μας ότι η πειθαρχική επιτροπή της UEFA, δυστυχώς, απέρριψε την έφεση της HNK Rijeka, όσον αφορά στην απόφαση για την ανάρμοστη συμπεριφορά μικρού μέρους των οπαδών στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Επέβαλε πρόστιμο ύψους 21.000 ευρώ, καθώς και το κλείσιμο του βόρειου πετάλου για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Σε περίπτωση επανάληψης της ανάρμοστης συμπεριφοράς στους ακόλουθους διεθνείς αγώνες, πιθανές κυρώσεις θα να είναι 50.000 πρόστιμο και το κλείσιμο του γηπέδου. Λόγω των ανωτέρω, στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ το βόρειο πέταλο δεν θα ανοίξει».


Ωστόσο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ''index.hr'' μια και το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φίλων της ΑΕΚ, οι οργανωμένοι οπαδοί των πρωταθλητών Κροατίας θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν στο νότιο πέταλο όπου συνήθως φιλοξενούνται οι φίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.