Τα... έσκασε για τον Λιβάι Γκαρσία, αλλά έφαγε «πόρτα» η ΑΕΚ!

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης, η πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ που είχε καταθέσει η ΑΕΚ για το 60% των δικαιωμάτων του 22χρονου εξτρέμ από το Τρινιντάν και Τομπάγκο χθες το βράδυ, έχει απορριφθεί από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Η προσφορά, μάλιστα, πέραν των 2 εκατ. ευρώ συμπεριλάμβανε και ένα ποσό της τάξης των 400 χιλ. ευρώ σε μπόνους, όμως δεν έπεισε την Μπεϊτάρ.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να υπάρχουν εξελίξεις εντός της ημέρας καθώς στην Ένωση θέλουν τον ποδοσφαιριστή και θα κάνουν νέα προσπάθεια για να πείσουν τους Ισραηλινούς να τους τον παραχωρήσουν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»

TAGS: A.E.K.