Νικητής στην πρώτη του «μάχη» με τον Νίκλας Χουλτ βγήκε ο Παναθηναϊκός. Η αρμόδια επιτροπή απέρριψε την πρώτη προσφυγή που είχε καταθέσει κατά της πράσινης ΠΑΕ ο Σουηδός αριστερός μπακ.

Η δεύτερη που κατέθεσε σήμερα θα εκδικαστεί στις 12 Φεβρουαρίου και ακόμη και σε περίπτωση που δικαιωθεί η προθεσμία για χειμερινές μεταγραφές θα έχει ολοκληρωθεί στα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα. Θα είναι, ωστόσο, ανοιχτή, για τη Σουηδία, από όπου φαίνεται τις τελευταίες ώρες πως έχει προκύψει ενδιαφερόμενος για να επαναπατρίσει τον ποδοσφαιριστή.

Ασφαλώς ο Παναθηναϊκός θα προτιμούσε, έχοντας υπέρ του την πρώτη απόφαση, να έρθει μια πρόταση που θα τον ικανοποιεί οικονομικά για να συναινέσει για την πώληση του Χουλτ και να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!