Απορρίφθηκε το αίτημα των τριών ΠΑΕ, Ολυμπιακού, Πανιωνίου και ΑΕΛ ώστε να αποβληθούν από το πρωτάθλημα οι ΠΑΟΚ και Ξάνθη, λόγω της προσφυγής τους στα πολιτικά δικαστήρια για τη σύνθεση της ΕΕΑ στην πολύκροτη υπόθεση περί πολυϊδιοκτησίας, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Άρης Ασβεστάς.

Υπέρ του αιτήματος εκτός των τριών ΠΑΕ που κατέθεσαν, ψήφισε και ο Άρης, ενώ κατά ψήφισαν εκτός από τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, οι Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και Βόλος.

Εκτός από «υπέρ» και «κατά» υπήρξε και η τρίτη άποψη, σύμφωνα με την οποία το θέμα πρέπει να παραπεμφθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο κι όχι να πάρουν τέτοια απόφαση οι υπόλοιποι εταίροι της Super League. Υπέρ αυτής της λογικής ψήφισαν οι ΑΕΚ, Ατρόμητος και ΟΦΗ.

Μάλιστα, με τη λήξη του ΔΣ, η αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, δήλωσε για το ζήτημα: «Η θέση μας είναι ότι εμείς δεν είμαστε δικαστές. Δεν είμαστε αρμόδιοι αν κάτι είναι νόμιμο ή όχι, γι’ αυτό θεωρήσαμε ότι το θέμα πρέπει να κριθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ψηφοφορία απείχε ο Αστέρας Τρίπολης, λευκό όπως συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις ψήφισε η ΕΠΟ, ενώ απούσα από το ΔΣ ήταν η Λαμία.

Κατόπιν αυτών των δεδομένων, το αίτημα των τριών ΠΑΕ κατά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, απορρίφθηκε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο