Αρνητικά απάντησε το ισπανικό δικαστήριο στο αίτημα των δικηγόρων του Κριστιάνο Ρονάλντο να υπάρξει συμβιβασμός για το θέμα της φοροδιαφυγής που αντιμετωπίζει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Την πρόταση του παίκτη να πληρώσει ένα ποσό 4-5 εκατομμυρίων ευρώ για να μην δικαστεί και να αποφύγει ενδεχόμενη ποινή φυλάκισης για φοροδιαφυγή ύψους 14,7 εκατομμυρίων ευρώ, αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» σήμερα το πρωί και με ανάρτησή της στην διαδικτυακή έκδοση της, αναφέρει πως εισέπραξε το «όχι» των τοπικών δικαστηρίων.

Έτσι, από τη στιγμή που ο Ρονάλντο έχει κριθεί ένοχος για αυτές τις οικονομικές ατασθαλίες την περίοδο 2011-2014, δύσκολα θα αποφύγει την ποινή φυλάκισης, που θα είναι εξαγοράσιμη έναντι μεγάλου ποσού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρμπελόα μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης: «Πλέον μπορώ να πεθάνω χαρούμενος»

Παίκτης της Χετάφε αποβλήθηκε επειδή τσίμπησε τα γεννητικά όργανα του Σόρλοτ-Ορκίζεται πως δεν... έκανε τίποτα

Το μυθικό γκολ του Γκιουλέρ πίσω από το κέντρο και ο σαστισμένος Αρμπελόα!

Τεσσάρα… προθέρμανση για τη Ρεάλ πριν το Μάντσεστερ, με τον Γκιουλέρ να κλέβει την παράσταση με επική γκολάρα!

Με γκολ-ποίημα παρέμεινε μόνη στην τρίτη θέση της La Liga η Ατλέτικο!

Απίστευτος... πύραυλος του Μολίνα για το 1-0 της Ατλέτικο κόντρα στη Χετάφε!

Μεταμορφωμένη Τζιρόνα, «κατάπιε» τη θλιβερή Μπιλμπάο!

Μπέτις: Ανεβάζει στροφές ο Άμραμπατ, αυξημένες οι πιθανότητες να υπολογίζεται με Παναθηναϊκό

Σώθηκε από «στραπάτσο» στη Βιτόρια και περιμένει «δώρο» από… Λεβάντε η Βιγιαρεάλ

Αλμέιδα: «Εκτοξεύουν πυραύλους που κοστίζουν 50 εκατομμύρια ευρώ, γιατί δεν τα ξοδεύουν σε τρόφιμα και εκπαίδευση;»