Όχι με διπλή προπόνηση, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά με ένα απογευματινό πρόγραμμα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη συνέχισε η Εθνική ομάδα την προετοιμασία της για τα δύο φιλικά στο Παγκρήτιο, απέναντι στη Σλοβακία το Σάββατο (21:45) και την Βουλγαρία την Τρίτη (21:45).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το έντονο πρόγραμμα της Τρίτης, όπου δούλεψε πολύ και στην τακτική, αποσυμπίεσε τους ποδοσφαιριστές του και δεν έδειξα τις σκέψεις του για τα προσεχή τεστ. Το θετικό είναι πως όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και ετοιμοπόλεμοι.

Η ελληνική ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της με απογευματινή προπόνηση στου Ρέντη και την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή το πρωί η αποστολή θα πετάξει για το Ηράκλειο, εν όψει των δύο προσεχών φιλικών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιωαννίδης: «Παλιά έλεγα ότι δεν θα γίνω προπονητής, τώρα το σκέφτομαι» - Το πλάνο με Μπακασέτα-Βαγιαννίδη!

Το σκάκι, ο Ντοστογιέφσκι και τα κείμενα για τον Σωκράτη: Ο Φώτης Ιωαννίδης για τη ζωή μακριά από τα social media

Ιωαννίδης: «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι χάθηκε αυτή η ευκαιρία με τη Γερμανία» - Η συμβουλή που του έδωσε ο Παυλίδης

Κούτσης στη «Δίκη»: «Ούτε πείθει ούτε εμπνέει ο Λίσι»

Ιωαννίδης: «Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να διακριθώ στη Σπόρτινγκ» - Η Εθνική, τα social media και η προπονητική

Αποκάλυψη: Πώς συνδέεται το κύκλωμα στοιχηματισμού με τις παράνομες ελληνοποιήσεις

Θρήνος στον Πλατανιά: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Μιχαηλίδης σε ηλικία 34 ετών

Ήττα από την Αγγλία και δύσκολη αποστολή στο Λέστερ για την Εθνική Γυναικών

Με Ισλανδία η Εθνική Ελπίδων για την πρόκριση στο Euro!

Η ανάρτηση της Εθνικής Ελλάδας για τον Μπάλντοκ