Τέλος στην ενασχόλησή του με το μπάσκετ ως αθλητής, έβαλε μετά από 26 χρόνια ο Παναγιώτης Καυκής. Ο 39χρονος πλέι μέικερ, με πολυετή θητεία στην Α1, μεταξύ άλλων σε Ηλυσιακό, Πανιώνιο, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Περιστέρι, ανακοίνωσε μέσω Facebook την απόφασή του.

Παράλληλα, δήλωσε πιστός στρατιώτης του μπάσκετ, στο οποίο θα συνεχίσει ως προπονητής, όπου θα κάνει την αρχή του στον Ηλυσιακό τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική, όπου θα έχει υπό τις οδηγίες του τον Αντώνη Φώτση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Παναγιώτη Καυκή:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι έφτασε και για μένα το πλήρωμα του χρόνου. Ξεκινώντας από το 1993 εκδίδοντας το δελτίο μου στον Αετό Καλλιθέας και μετά ακολούθησαν οι εξής ομάδες Ηλυσιακός, Μακεδονικός, Απόλλων Πατρών, Πανιώνιος, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Κολοσσός Ρόδου, Περιστέρι και πάλι Ηλυσιακός, Νέα Κηφισιά, Δούκας, Παγκράτι και τέλος τον Ιπποκράτη Κω, όπου δεν εξελίχθηκε η χρονιά όπως θα ήθελα και να τελειώσω μέσα στα παρκέ, αλλά είμαι ευγνώμων στον Θεό που έκανα αυτή την καριέρα και γνώρισα τόσους πολλούς φίλους στο χώρο του μπάσκετ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και τους παράγοντες που είχα, για όσα καταφέραμε μικρά ή μεγάλα πράγματα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τα αδέρφια μου, την σύζυγό μου Δέσποινα και τα δύο μου παιδιά Γιώργο και Χρήστο. Ευχαριστώ για όλα!!!

Υ.Γ. Πιστός στρατιώτης του μπάσκετ και από άλλο πόστο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παρών με Παναθηναϊκό ο Σαλάς

«Τελείως διαφορετικός ο Παναθηναϊκός - Αν παίζει έτσι με δύο προπονήσεις ο Χέιζ-Ντέιβις…»: Το σχόλιο Ρομπόλη-Πετρίδη

Χολμς: «Παίξαμε ως ομάδα, να συνεχίσουμε έτσι, σπουδαία προσθήκη ο Χέιζ-Ντέιβις»

Αταμάν: «Κανένα δράμα μετά τον Κολοσσό - Ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος, εμείς έχουμε στόχο το τέλος της σεζόν»

Το πρώτο «σόου» Χέιζ-Ντέιβις και ο εκπληκτικός Χολμς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ

Χέιζ-Ντέιβις: «Έχω κοιμηθεί 6 ώρες τις τελευταίες 3 μέρες - Θα βρω ρυθμό και θα παίξω καλύτερα»

Ζντοβτς: «Είδα φοβισμένα πρόσωπα και αυτό με εκνευρίζει και με απογοητεύει»

Αταμάν: «Όταν έχουμε την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση, είμαστε σπουδαία ομάδα»

Ξέσπασμα Παναθηναϊκού με εκρηκτικό Χέιζ-Ντέιβις και κυρίαρχο Χολμς!

Τα πεπραγμένα του Χέιζ-Ντέιβις στο εντυπωσιακό ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό!