Η νίκη με σκορ 4-0 επί του Πανθρακικού και η διατήρηση του αήττητου σερί άνοιξε την… όρεξη των παικτών του «τριφυλλιού» που θέλουν «τρίποντο» και στο ματς που ακολουθεί με αντίπαλο την Ξάνθη, όπως τόνισε και ο Τάσος Λαγός.

Διαβάστε τις δηλώσεις του μέσου του Παναθηναϊκού:

Για το αν το ματς αυτό αποτέλεσε ξέσπασμα:

«Νομίζω ότι το σκεφτόμασταν αυτό. Είμαστε μεγάλη ομάδα και έχουμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα. Δεν απειληθήκαμε καθόλου σήμερα και κερδίσαμε εύκολα, ενώ τις ευκαιρίες που μας ήρθαν τις κάναμε γκολ».

Για την εικόνα της ομάδας:

«Το αγωνιστικό μας πρόσωπο γίνεται όλο και καλύτερο. Στην Τρίπολη είχαμε ένα δύσκολο ματς, αφού μιλάμε για μία πολύ δύσκολη έδρα που δεν περνάει εύκολα κανείς. Είναι θέμα ταλέντου. Σίγουρα όλοι οι παίκτες ακόμα και αυτοί που μπαίνουν αλλαγή δίνουν τo 100% για την ομάδα».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί στην έδρα της Ξάνθης:

«Θα το έλεγα πολύ δύσκολο.. Ο ΠΑΟΚ δεν πέρασε από εκεί και είναι και αρκετά φορμαρισμένη. Θα πάμε εκεί πέρα όμως για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζίβκοβιτς: Έφτασε τα 40 γκολ στη Super League

Ελ Κααμπί: 50 γκολ στη Super League και θέση στο Top-20 του Ολυμπιακού

Στρακόσα: «Δεν τα παρατάμε ποτέ – Πάντα ενωμένοι»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»