Οι εκπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Μάρκο Λιβάγια τη φετινή σεζόν οδηγώντας την ΑΕΚ στον δρόμο των επιτυχιών φαίνεται πως έχουν τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των συμπατριωτών του.
Έτσι, λοιπόν, τα κροατικά Μέσα στην πλειοψηφία τους αποθεώνουν τον επιθετικό της Ένωσης, ενώ υποστηρίζουν πως ο ομοσπονδιακός προπονητής της χώρας, Ντάλιτς τον έχει στα πλάνα του ενόψει του ερχόμενου παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.
Αρχικά το ''hrt.hr'' τονίζει πως «ο Λιβάγια δίνει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ, την οποία και διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».
Η ιστοσελίδα ''sportsarena.hr'' από την άλλη, αναφέρει πως ο Λιβάια κατάφερε να σκοράρει για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι και πως λόγω της εκπληκτικής αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκεται βάζει ευχάριστους πονοκέφαλους στον ομοσπονδιακό προπονητή της χώρας, Ζλάτκο Ντάλιτς.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η ''tportal.hr'' η οποία τονίζει πως ο Κροάτης αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά με τον ερχομό του στην ΑΕΚ και με τις εμφανίσεις του έχει τραβήξει την προσοχή του προπονητή της εθνικής ομάδας, Ζλάτκο Ντάλιτς.
Τέλος αναφορά στον Λιβάια κάνει και η ''gol.hr'', η οποία γράφει πως ο Κροάτης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της ΑΕΚ με την οποία έχει καταφέρει να σκοράρει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και να κρατά την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας.