Στη Μόσχα έφτασαν τη Δευτέρα (20/8) οι Τζόρνταν Μίκι και Ντι Μποστ, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας με τη Χίμκι που είναι προγραμματισμένη για τις 25 Αυγούστου.

Στις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του στη ρωσική πρωτεύουσα, ο Αμερικανός φόργουορντ έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ από την άλλη προέκυψε ένα απρόοπτο με τον συμπατριώτη του γκαρντ, καθώς χάθηκαν οι αποσκευές του!

«Θα είναι ωραία στη Ρωσία, παρά το κρύο. Αλλά, δεν με ενδιαφέρει, καθώς ήρθα για να παίξω μπάσκετ, ενώ θα έχει ενδιαφέρον να μάθω μία άλλη κουλτούρα. Έχω ακούσει πολλά για την Ευρωλίγκα, η οποία συγκρίνεται με το ΝΒΑ. Την επόμενη σεζόν θα αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα με τη Χίμκι και θέλω να κάνω ένα επιτυχημένο ντεμπούτο στη διοργάνωση», ήταν τα πρώτα λόγια του Τζόρνταν Μίκι και πρόσθεσε:

«Έχουμε μία καλή ομάδα και ανυπομονώ να αγωνιστώ με τους νέους μου συμπαίκτες. Έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή, τον Γιώργο Μπαρτζώκα, για τον οποίο έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του. Θέλω να προσαρμοστώ στην ομάδα το συντομότερο δυνατό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube