Η εξαιρετική φετινή πορεία της ΑΕΚ φέρει ξεκάθαρα τη σφραγίδα του Ντράγκαν Σάκοτα. Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο, με την αποθέωση τόσο του κόσμου της ομάδας όσο και των παικτών στον 72χρονο προπονητή.
Τη Δευτέρα η «Ένωση» υποδέχεται τον Προμηθέα (20:15) σε έναν αγώνα με έπαθλο την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Από την επόμενη μέρα αναμένεται να αρχίσει να ξεκαθαρίζει αν ο «Σάλε» θα παραμείνει προπονητής και τη νέα σεζόν ή θα περάσει σε έναν πιο... επιτελικό ρόλο.
Προτεραιότητα του Μάκη Αγγελόπουλου είναι να συνεχίσει στον πάγκο ο Σάκοτα, αλλά αν ο ίδιος επιλέξει να αποχωρήσει, τότε ο Σέρβος προπονητής θα υποδείξει τον αντικαταστάτη του. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ.