Το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Καλογερά είπαν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι.

Ο Γιάννης Καλογεράς «έφυγε» το Σάββατο σε ηλικία 83 ετών έχοντας συνδέσει το όνομα του με τον Παναθηναϊκό. Επί πολλά έτη ήταν ο κατάσκοπός της ομάδας και άμεσος συνεργάτης πολλών προπονητών που είχαν κάτσει στον πάγκο του τριφυλλιού.

Εκτός του Παναθηναϊκού είχε εργαστεί στον Ατρόμητο, ενώ είχε διατελέσει μέλος του ΔΣ του συνδέσμου προπονητών της χώρας.

Στεφάνι κατέθεσαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ατρόμητος αλλά και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ο οποίος είχε εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιάννη Καλογερά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Οι επικρατέστεροι 11 του Νίστρουπ για το ματς με τον Ηρακλή και η αφοσίωση του Λιβάι στον Παναθηναϊκό»

Aρνητικό ρεκόρ για τον Παναιτωλικό: Επτά σερί ήττες για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Καντεβέρε: «Υποσχέθηκα ότι θα αλλάξουμε την κατάσταση και το κάναμε»

Τσορμπατζόγλου: «Ιστορική η συμφωνία με Ζίβκοβιτς - Η πιθανή ενδεκάδα με Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Τα διλήμματα του Ιμανόλ και η απαίτηση νίκης στο ντέρμπι»

Η ντοπιέτα του Καντεβέρε και τα υπόλοιπα highlights από την τριάρα του Άρη στον Παναιτωλικό

Αναστασίου: «Τα ίδια κάθε φορά, πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί - Στα μέτρα μας τα επόμενα, τελικός με Βόλο»

Γρηγορίου: «Ήταν σοκ για εμάς το προηγούμενο ματς - Μέσα σε έξι μέρες τα παιδιά άλλαξαν ψυχολογία και έβγαλαν εγωισμό»

Bόλος στο... χείλος του γκρεμού, Άρης για Ευρώπη: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Πείσμωσε και ξέσπασε με τριάρα στον Παναιτωλικό ο Άρης!