Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε για τον Ζήση Σαρικόπουλο, ο οποίος ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους και την ομάδα του Άρη για όσα του πρόσφεραν τα τελευταία δύο χρόνια που αγωνιζόταν με την κίτρινη φανέλα.

Δείτε το ποστάρισμα του στο Facebook:




Τη Δευτέρα (8/9), ο 24χρονος σέντερ έλαβε μέρος στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν μαζί με τον Μιχάλη Καμπερίδη, με τους δύο νεαρούς αθλητές να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τη «βασίλισσα».

Όσον αφορά τον Σαρικόπουλο, μετά από τα κολεγιακά του χρόνια, επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη του Πανιωνίου, φορώντας τη φανέλα του για δύο σεζόν (2010-2012).

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αταμάν: «Καλή αντίδραση από τους παίκτες - Αν παίζουμε σωστά, έχουμε μεγάλες δυνατότητες» - Τι είπε για Όσμαν και Χολμς

Τολιόπουλος: «Περιμένω τις ευκαιρίες μου, όταν με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι έτοιμος»

Σάκοτα: «Ξυπνάω και δεν ξέρω ποια ομάδα θα παίξει, δεν έχουμε παίκτες - Δεν θέλω να τους… σκοτώσω με τις κριτικές»

Τα highlights από το σόου του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Αταμάν: «Να μείνουμε σταθεροί και δυνατοί πνευματικά - Τελικά πιστεύω ότι θα παλέψουμε για τους στόχους μας»

Παναθηναϊκός από άλλο πλανήτη, διέσυρε με 100άρα την τραγική ΑΕΚ στα Λιόσια!

«Καζάνι που βράζει» ο κόσμος του Πανιωνίου, οπαδοί κατά πάντων: «Πέφτουμε και γελάνε»!

Επιβίωσε στο θρίλερ της Γλυφάδας ο Προμηθέας, συνέχεια στον... εφιάλτη του Πανιωνίου!

Η 12άδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Τα highlights από το θρίλερ στο Ιβανώφειο και του σπουδαίου διπλού του Άρη επί του Ηρακλή