Η Εθνική ομάδα Κορασίδων, στο τελευταίο της παιχνίδι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στη Βουλγαρία, επικράτησε με 65-49 της Τουρκίας και κατέλαβε την 11η θέση της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ξεκίνησε δυνατά από το ξεκίνημα και είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τη διαφορά μάλιστα να φτάνει ακόμα και στους 21 πόντους (57-36).

Κορυφαίες Φασούλα και Καρλαύτη

Τα δεκάλεπτα: 18-9, 30-24, 50-36, 65-49.

Ελλάδα (Ευρυπίδης Μελετιάδης): Κυλαζίδου 2, Τσουγκράκη, Τσουκαλά, Θεοδώρου, Κολλάτου 13(3), Στεφάνου 1, Βιντσιλαίου 2, Ντάνου 6(2), Μαντά , Γεροστεργίου 2 , Καρλαύτη 21(4), Φασούλα 18.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι

Ανανέωσε τον Τερζή η Δόξα Λευκάδας