Η Νταρουσάφακα αποχαιρέτησε τον Ντέιβιντ Μπλατ ευχαριστώντας τον για τη συνεργασία. Ήδη η κάτοχος του Eurocup έχει προσλάβει στη θέση του τον Αχμέτ Τσακί και θέλησε να πει και τυπικά «αντίο» στον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό, που βρίσκεται μια ανάσα από τον Ολυμπιακό.

«Από τη μέρα που ήρθε ο Ντέιβιντ Μπλατ, εντυπωσίασε τους πάντες στην οικογένεια της Νταρουσάφακα με τα κατορθώματά του στο γήπεδο και το χαρακτήρα του έξω από αυτό προσφέροντας περισσότερα από ένας απλός προπονητής. Τον ευχαριστούμε για τα ιστορικά του επιτεύγματα σε αυτά τα δύο χρόνια και για τον χαρακτήρα του, που ήταν παράδειγμα για όλους, ενώ του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σε αυτή φιλοξενείται και δήλωση του 59χρονου προπονητή. «Εύχομαι τύχη και επιτυχίες στους καλούς ανθρώπους της Νταρουσάφακα. Ακόμη πιο σημαντικό κι από τις ιστορικές επιτυχίες της ομάδας ήταν ότι δημιούργησα φιλίες και μοιράστηκα εμπειρίας. Δεν μπορώ παρά να εξάρω την αφοσίωση όλων στη δουλειά τους. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την Νταρουσάφακα για αυτή τη φανταστική περίοδο της ζωής μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube