«Παρελθόν» από την ομάδα του Παναθηναϊκού αποτελεί εδώ και μερικές μέρες ο Κέντρικ Πέρι, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπουντούτσνοστ.

Ο Αμερικάνος γκαρντ έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στην πρώην, πλέον, ομάδα του ενόψει της συνέχειας.

«Το ότι οι τελευταίες μέρες ήταν γεμάτες συναισθήματα, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό και την πόλη της Αθήνας που έκαναν εμένα και την Άμπερ να νιώσουμε ευπρόσδεκτοι. Αν και δεν είμασταν μαζί για πολύ καιρό, είμαι ευγνώμον για την ευκαιρία που μου δόθηκε και τις αναμνήσεις, ενώ εύχομαι τα καλύτερα στους πρώην συμπαίκτες μου και το τον σύλλογο γενικότερα. Για την Μπουντούτσνοστ, είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω αυτό το ταξίδι στην καριέρα μου και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα και να συμβάλω σε επιτυχίες και νίκες. Πάμε!», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή του ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σάκοτα: «Πήραμε μια μεγάλη νίκη και συνεχίζουμε» - Τι είπε για την αποχώρηση του Σίλβα

Γιούρι Ζντοβτς: «Συγχαρητήρια στη Μύκονο, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, αλλά κάναμε λάθη»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα η ΑΕΚ

Ατσάλινη ΑΕΚ, δραπέτευσε από την Πάτρα με αγχωτική νίκη τετράδας!

Απρόοπτο με Μήτογλου στον Παναθηναϊκό, υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και χάνει τη διπλή εβδομάδα!

Νίκησε άνετα το κακό Περιστέρι Betsson στο «καυτό» Ιβανώφειο και μπήκε με το δεξί στο νέο έτος ο Ηρακλής!

Συγχαρητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ποδοσφαιρική ομάδα για το Betsson Super Cup

Βαγγέλης Ζιάγκος: «Ήταν μία νίκη που μας την χρωστούσαν οι θεοί του μπάσκετ, βγάλαμε την καλύτερη εκδοχή μας»

Παρουσία Ουάρντα στο Ιβανώφειο με εμφάνιση… στα χρώματα του Ηρακλή

Απίθανη Μύκονος Βetsson, ξέρανε τον ΠΑΟΚ στην παράταση με σπουδαίο Ρέι!