Σε ανοιχτή γραμμή ήταν χθες οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τους ανθρώπους της διοίκησης μετά τα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα. Όπως είναι γνωστό οι παίκτες απαίτησαν εξόφληση της δόσης του Δεκεμβρίου(τους οφείλεται το 70%) για να επιστρέψουν στις προπονήσεις τη στιγμή που οι διοικούντες ήθελαν μεγαλύτερη παράταση.

Τελικά η πλευρά της διοίκησης ενημέρωσε ότι μέχρι τη Παρασκευή θα βάλει το 35% της δόσης και οι ποδοσφαιριστές έκαναν ένα βήμα πίσω, καθώς όλοι έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Υπήρχαν βέβαια και κάποιοι που ήθελαν πρώτα να πληρωθούν αλλά η πλειονότητα των παικτών ήταν της άποψης ότι δεν πρέπει η ομάδα να πάει απροετοίμαστη στο ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Κάπως έτσι όλα δείχνουν ότι η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί κανονικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός-Ατρόμητος: Για τη νικηφόρα εντός έδρας πρεμιέρα οι «ερυθρόλευκοι», δύσκολο ξεκίνημα για τους Περιστεριώτες

Καλαμάτα-Άρης: Απαιτητική πρεμιέρα για τη Μαύρη Θύελλα στην επιστροφή της στα μεγάλα «σαλόνια»

ΑΕΚ – Ηρακλής: Η Πρωταθλήτρια και ο πρώτος... άθλος μιας μεγάλης επιστροφής

Η Τζένοα απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού για τον Φρέντρουπ

Θετικά νέα στον ΠΑΟΚ, προπονήθηκε ο Άλι ενόψει της πρεμιέρας!

Χωρίς απουσίες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ατρόμητος

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει εντοπίσει ακριβή περίπτωση ποδοσφαιριστή που παίζει στο ''10'', σε καλό δρόμο του Στρέλετς»

Η πρώτη αποστολή της Καλαμάτας στην επιστροφή της στην Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Οι αλλαγές Νίκολιτς και η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ με Ηρακλή - Τι ισχύει με Μουκουντί»

Τσανάκας: «Οι ''καινούργιοι'' που θα παίξουν με Ατρόμητο και η επικρατέστερη ενδεκάδα του Ολυμπιακού»