Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ από την Τετάρτη η Σανόν Φλούκερ. Η Αμερικανίδα φόργουορντ του «Δικεφάλου» αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με την αθλήτρια Channon Fluker.
Ύστερα από την επαναξιολόγηση της κατάστασης του τραυματισμού που υπέστη η Channon Fluker, διαπιστώθηκε το γεγονός πως το μέγεθος του προβλήματος ήταν μεγαλύτερο από το προσδοκώμενο.
Όλη αυτήν τη περίοδο, ο ΠΑΟΚ ήταν δίπλα στην Αμερικανίδα αθλήτρια, προσφέροντάς της την καλύτερη ιατρική περίθαλψη, την οποία εγγυήθηκαν ο χειρούργος-ορθοπεδικός και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ ΠΑΟΚ, Διονύσης Νικηφόρος, και ο διοικητής των νοσοκομείων "Γεώργιος Γεννηματάς" και "Άγιος Δημήτριος", φυσικοθεραπευτής, Γεώργιος Κούτρας, οι οποίοι αποτελούν την "ελίτ", ο καθένας στον τομέα του.
Η οικογένεια του "Δικεφάλου" της εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.
Ο ΠΑΟΚ δεν λέει "αντίο", αλλά "εις το επανιδείν" στην αθλήτρια, Channon Fluker, αφού πρόκειται για έναν αδαμάντινο χαρακτήρα και μία εξαιρετική αθλήτρια».