Δεν προετοιμάζεται και με τις καλύτερες των προϋποθέσεων ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την 30ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πιο συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Παρασκευής δύο παίκτες δεν πήραν μέρος. Ο Κίτσου, ο οποίος προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα, αλλά και ο Κρητικός που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Συν τοις άλλοις, ο Τσάβες δεν συμμετέχει αφού συνεχίζει την θεραπεία του (θλάση), οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ωστόσο δούλεψαν σε ασκήσεις που αφορούν την τακτική, αλλά και στις στημένες φάσεις.

Τέλος, η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΠΑΣ