Τελικά, ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Κίεβο για τον επαναληπτικό με την Ντιναμο χωρίς τον Ομάρ Ελαμπντελαούι. Όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νορβηγός έμεινε εκτός αποστολής.

Η είδηση αυτή συνιστά ένα απρόοπτο καθώς μέχρι τώρα υπήρχαν πληροφορίες τον ήθελαν να συμμετέχει κανονικά αλλά να μην ξεκινά στην 11άδα.

Ωστόσο υπάρχει εξήγηση... Ποια είναι αυτή; Όπως τόνισε ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων ο Νορβηγός κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα έτσι να μην μπορέσει ο Μαρτίνς να τον συμπεριλάβει στη λίστα των παικτών που θα πετάξουν για την Ουκρανία.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Πορτογάλος έχει μια επιλογή λιγότερη στα χέρια του για το άκρο της άμυνας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Τοροσίδης, Σισέ, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιλέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: «Προστατεύουμε το γήπεδό μας και αγνοούμε τις προκλήσεις»

ΠΑΟΚ-Ντιναμό Κιέβου: Με προβάδισμα και πίστη για την πρώτη πρόκριση οι «ασπρόμαυροι»

Τσορμπατζόγλου: «Ανακοινώνεται άμεσα ο Μικελμπρενσί - Πιθανότατα βασικοί Ελουστόντο και Μπάμπα στη ρεβάνς με Ντιναμό»

Έτοιμος για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ: Η αποστολή του Λίσι για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου

Μύθου: «Το πιο σημαντικό είναι η πρόκριση - Περιμένουμε όλοι με χαρά και ανυπομονησία το ματς»

Λίσι: «Δεν νιώθω άγχος, νιώθω χαρά - Ο Κωνσταντέλιας είναι φανταστικός παίκτης»

Προπονητής Ντιναμό Κιέβου: «Από τους πιο επικίνδυνους παίκτες ο Κωνσταντέλιας - Τα πάντα είναι στο χέρι μας»

Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Κιέβου

Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Ντιναμό Κιέβου

Προβληματισμός και αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ για τους Πολωνούς διαιτητές της ρεβάνς με Ντιναμό Κιέβου!