Απτόητος παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρότασή του για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τις ευρύτερες δημοκρατικές δυνάμεις εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Αν και όταν πριν από περίπου μια εβδομάδα είχε διατυπώσει όταν και είχε διατυπώσει ξανά την πρότασή του για τη δημιουργία ενός ευρύτερου σοσιαλιστικού μετώπου είχε «φάει πόρτα» από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο που είχε δηλώσει ότι «δεν θα υπάρξει καμία συνεργασία με πολιτικούς τυχοδιώκτες», ο κ. Κουρουμπλής επανήλθε το Σάββατο στη συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ.

«Δεν μπορεί να γίνει δεκανίκι της δεξιάς μια παράταξη που έχει την αντιδεξιά λογική στο DNA της. Σταδιακά θα πάμε σε ένα νεοφιλελεύθερο μέτωπο και ένα ευρύτερο σοσιαλιστικό μέτωπο» δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Για να αποφύγει, ωστόσο, να προκαλέσει αναταραχή στη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ έσπευσε να προσθέσει ότι «δεν καταγγέλλω τους ΑΝΕΛ γιατί δεν υπήρξαν εμπόδιο στα σχέδια της κυβέρνησης».

Όσο για το αν έχει συζητήσει τη δημιουργία μετώπου με τον Αλέξη Τσίπρα αρκέστηκε στο σχόλιο ότι ο πρωθυπουργός «έχει μέσα του το πνεύμα για μια τέτοια διάθεση».

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Παλαιά Εθνική Πατρών-Πύργου

«Δώρο ζωής» ανήμερα Χριστουγέννων: Συγγενείς 57χρονου χάρισαν ελπίδα με δωρεά οργάνων - Το «ευχαριστώ» των γιατρών

Ο «αληθινός» Σκρουτζ λεγόταν Μέγκοτ και ήταν ακόμα πιο τσιγκούνης

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ανήλικος μετά από φωτιά σε μονοκατοικία στο Ρίζωμα Ροδόπης

Ρεβεγιόν στα μπλόκα για τους αγρότες – Νέα πανελλαδική σύσκεψη για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρούς ανέμους

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή απειλή ο Άρης Μουγκοπέτρος - Μήνυση από την εν διαστάσει σύζυγό του

Ελικόπτερο συνετρίβη στο όρος Κιλιμάντζαρο - Πέντε νεκροί

Μεγάλες ζημιές από την καταιγίδα στον Άγιο Δημήτριo: Ο Δήμος ζητά να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης