Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά. Συνολικά 20 ποδοσφαιριστές «ανέβηκαν» στα Σπάτα και δούλεψαν για πρώτη φορά με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός είχε στην διάθεσή του τους: Ανέστη, Μπάρκα, Τσιντώτα, Παπαδόπουλο, Γκάλο, Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Μανωλά, Βινίσιου, Λόπες, Γιαννούτσο, Τζανετόπουλο, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλο, Ροντρίγκες, Βλαχομήτρο, Γιακουμάκη και Μεληκιώτη.

Στις εγκαταστάσεις βρισκόταν και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Απουσίαζαν οι πέντε διεθνείς Μάνταλος, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον και Βράνιες, ο τραυματίας Αλμέιδα και ο Ντίντακ Βίλα ήταν αδικαιολογήτως απών.

Όσον αφορά τους διεθνείς, θα βρεθούν απευθείας στην Πολωνία το Σάββατο (1 Ιουλίου), ενώ ο Πορτογάλος φορ θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία την Κυριακή (02/07).

Η ΑΕΚ μπορεί να αναχωρεί την Πέμπτη για το Κίελτσε, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όμως ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να βάλει τους παίκτες του για τα καλά στο κλίμα αφού προγραμμάτισε «διπλές» προπονήσεις την Τετάρτη (08.30 και 19.00).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.