Ο Αργεντινός επιθετικός της «Ένωσης» τόνισε πως έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και πως δεν αφήνει κανέναν απείραχτο στην ομάδα.

Αναλυτικά: «Δεν υπάρχει σύγκριση, δεν μπορώ να περιγράψω το πως ένιωσα όταν άκουσα όλον αυτόν τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου. Κάθε φορά που ακούω τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Φέτος κάναμε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και στο τέλος τα καταφέραμε.

Νομίζω πως είμαι από τους πιο ενοχλητικούς μέσα στην ομάδα. Θέλω να ενοχλώ τους πάντες και πρώτον από όλους τον διερμηνέα, που δεν τον αφήνω σε ησυχία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι αρχηγοί της ομάδας εύχονται καλά Χριστούγεννα

Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για Λιβάι Γκαρσία - Τι λέει η Σπαρτάκ

Πιρόλα: «Θα έπαιρνα χίλιες φορές την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό - Ελπίζω να με λάβουν υπόψη στην εθνική Ιταλίας»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με τη γιορτή του Πανάθα!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη mini-movie του ΠΑΟΚ με Σκιαδαρέση, Μαυρόπουλο, Ζαμπούνη και… Τάισον σε ρόλο έκπληξη!

Νικολακόπουλος: «Τι θα φέρει ο Άη Βασίλης στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του φορ που θέλει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»

«Όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα σαν του μικρού μας φίλου!»: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Ατρομήτου

Μοίρασε και φέτος χαμόγελα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Ατρόμητος