Μπορεί η ΑΕΚ να κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος και να κερδίσει έστω και το βαθμό στην αναμέτρηση με την Αούστρια Βιέννης, ωστόσο ο Σέρχιο Αραούχο δεν έμεινε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του πρέπει να μάθουν να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται.

Παράλληλα τόνισε πως αισθάνεται καλά να αγωνίζεται μαζί με τον Μάρκο Λιβάια αλλά και τους Μάνταλο και Χριστοδουλόπου με τους οποίους αποτελούν μία εξαιρετική τετράδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Νομίζω ότι έπρεπε να έχουμε ξεχάσει τον Ολυμπιακό και να μην τον σκεφτόμαστε, θέλαμε τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι για να είμαστε πρώτοι στον όμιλο αλλά δεν τα καταφέραμε. Εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος συνεπώς, γιατί θέλω πάντα να νικάω. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και εγώ, ωστόσο πρέπει να μάθουμε να τις εκμεταλλευόμαστε καλύτερα, γιατί δημιουργούμε αρκετές αλλά δεν πετυχαίνουμε όσα γκολ μπορούμε.

Κάθε φορά που σκοράρουμε, είτε οι συμπαίκτες μου είτε εγώ, θα είμαι χαρούμενος. Γνωρίζω τον Μάρκο από την Λας Πάλμας, μου αρέσει να παίζω μαζί του, είναι απόφαση του προπονητή αν θα μας έχει στην ίδια εντεκάδα με τον Πέτρο και τον Λάζαρο. Οι τέσσερις μας πάντως συνεργαζόμαστε καλά και νομίζω ότι αυτό θα αρχίσει να βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Απόψε προηγηθήκαμε, αλλά χαλαρώσαμε κάπως, δεχθήκαμε δύο γκολ από την Αούστρια, ευτυχώς στο τέλος καταφέραμε τουλάχιστον να ισοφαρίσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρέλα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: Sold out και το δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Οι πανηγυρισμοί στο γκολ και οι αγκαλιές όλων με τον Ταμπόρδα - Η παρακάμερα της νίκης με τη Μπέτις

Οι λεπτομέρειες για το δεύτερο τσάρτερ του Παναθηναϊκού για τη Σεβίλλη και τη ρεβάνς με τη Μπέτις

«Ελληνική απόβαση στη Σεβίλλη, εξαντλούν τα εισιτήρια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»!

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ανακοινώθηκε και δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Δεσύλλας: «Ίσως το ματς της 10ετίας για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία – Έχει ξανά προσμονή ο κόσμος»

Κάλεσμα της Μπέτις στον κόσμο της ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Μαζί για την αντεπίθεση»

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πήραν το βραβείο για τις κορυφαίες εμφανίσεις της εβδομάδας!

Αθανασίου: «Το ματς εξελίχθηκε όπως το είχε οραματιστεί ο Μπενίτεθ»

Άντονι: «Έχω 100% εμπιστοσύνη στην Μπέτις-Θα παλέψουμε για να προκριθούμε»

TAGS: A.E.K.