Το δικό του ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά αντίο στον Αντρέ Σιμόες, που αποχώρησε από την ΑΕΚ, είπε ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός φορ πέρασε πολλά δίπλα στον Πορτογάλο μέσο, κατέκτησαν μαζί το πρωτάθλημα του 2018 και ανέπτυξαν μια ιδιαίτερη σχέση.

«Αγαπημένε μου φίλε… Αποχωρεί ο αδερφός μου, Αντρέ Σιμόες. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί στην ΑΕΚ. Σίγουρα θα άξιζες ένα διαφορετικό αντίο για όσα πρόσφερες και τον σεβασμό που πάντα είχες. Ό,τι κι αν πω είναι λίγο για το άτομο που είσαι ως φίλος, συμπαίκτης, αδερφός. Σου εύχομαι τα καλύτερα με κάθε τρόπο. Τα λέμε σύντομα, αδερφέ μου», ανέφερε στο μήνυμά του ο «Τσίνο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: «Η ληστεία της χρονιάς - Ζητάμε από τον Λανουά να τους κόψει τη διαιτησία»

Ξέσπασμα Βούρου: «Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο και όχι οι διαιτητές»

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Να μπω μια μέρα στην Τούμπα όρθιος και να εκτελέσω ένα πέναλτι»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μπαλωθιά του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη

Ερωτηματικά και διλήμματα πριν το ντέρμπι: Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη από Τσορμπατζόγλου και Σαββόπουλο!

Μονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία - Να κόψει τους σημερινούς διαιτητές ο Λανουά»!

Ματσάρι: Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει σήμερα - Χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών»

Ξέσπασμα Κέρκεζ για Ματσάρι: «Για μένα είναι μηδέν, όσα τρόπαια και να έχει - Με τσιγάρα στον πάγκο, είναι εικόνα αυτή;»

Κόντης: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια – Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαλάχ-Εντίν!

TAGS: A.E.K.