Την περίπτωση του Σάμουελ Ινκούμ εξετάζουν διάφορες ομάδες ανά την Ευρώπη, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Skysports».

Το βρετανικό δίκτυο υποστηρίζει πως η Γουέστ Χαμ, η Βέρντερ Βρέμης και η Λιόν εξετάζουν προσεκτικά τον 24χρονο αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Πλατανιά από την Ντνίπρο.

Το συμβόλαιο του Γκανέζου άσου με τον ουκρανικό σύλλογο λήγει το 2015, όμως το ρεπορτάζ αναφέρει ότι είναι πιθανό να αποφασίσει για το μέλλον του πριν από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μάλιστα, ο μάνατζέρ του, Κριστιάν Εμίλ, μίλησε στο Sky Sports: «Ο Σάμουελ απολαμβάνει τη ζωή στο Πλατανιά, παίζει τακτικά σε μία καλή ομάδα. Ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν παρακολουθήσει και θα παρακολουθήσουν την πορεία του, αφού γνωρίζουν ότι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα απομένουν έξι μήνες για να είναι ελεύθερος».

Υπενθυμίζεται ότι χθες η ιστοσελίδα «ghanasoccer.net» έγραψε ότι ο Ινκούμ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τους Πειραιώτες.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Νίκολιτς: «Ίσως χρησιμοποιώ τον Λιούμπιτσιτς περισσότερο στα άκρα - Η Σαμσουνσπόρ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος»

Μουκουντί: «Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο - Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ ξανά στα 200 παιχνίδια με την ΑΕΚ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις νίκες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και την απώλεια του Παναθηναϊκού

Βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική η πρώτη εκτίμηση για Γκατσίνοβιτς!

Απάντησε στον Ροζ ο Λόβρεν: «Ποιος είπε ότι θα σήκωναν τη σημαία στο γήπεδό μας; Ποτέ!»

Κετσετζόγλου: «Σε διαρκή άνοδο η ΑΕΚ - Μοναδική κακή στιγμή ο τραυματισμός του Γκατσίνοβιτς»

Αθανασίου: «Πρέπει να ξεριζωθεί αυτή η νοοτροπία από τον Παναθηναϊκό - Eυκαιρία να πάρουν μηνύματα κάποιοι παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Θα ήθελαν και άλλοι να κάνουν όσα ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορούν…»

Νίκολιτς: «Ήμασταν πολύ καλοί στο παιχνίδι, το μυαλό μας τώρα στη Σάμσουνσπορ - Δεχθήκαμε ένα ανεπίτρεπτο γκολ»