Στη… γωνία περιμένουν η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του Ιβάν Ράκιτιτς.

Η κατάκτηση του Europa League και η 5η θέση στο πρωτάθλημα που κατέκτησε η Σεβίλλη έχει την πινελιά του Κροάτη άσου.

Το αποτέλεσμα είναι να… σφάζονται στα πόδια κάποιοι από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και σύμφωνα με τον πατέρα του ο… τροχός γυρίζει πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα.

«Ο Ντέγιαν (αδερφός και ατζέντης του Ράκιτιτς), έχει προσφορές από την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά θα αποφασίσουμε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, τα δεδομένα των προσφορών δεν είναι καλύτερα από αυτά που έχει στην Σεβίλλη. Εκεί είναι θεός. Τι προτιμάω; Η Μπαρτσελόνα, είναι Μπαρτσελόνα», είπε χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

La Liga-27η αγωνιστική: Ζόρικες εκτός έδρας αποστολές για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέιλ: «Δεν με ενδιέφερε το τσίρκο που συνοδεύει μία ομάδα όπως η Ρεάλ - Ο Ζιντάν δεν έκανε πολλά σε επίπεδο τακτικής»

Λαπόρτα και Φοντ οι υποψήφιοι για την προεδρία της Μπαρτσελόνα

Ο όρος του Αλέγκρι για να πει «ναι» στη Ρεάλ: Απαιτεί την επιστροφή Μόντριτς στη Μαδρίτη!

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά τη «μεγάλη δημοπρασία» για τον Φισνίκ Ασλάνι!

Ρεάλ Μαδρίτης: Σενάρια για Αλέγκρι και αμφιβολίες για Αρμπελόα ενόψει καλοκαιριού

Νίκησε ξανά την Μπιλμπάο και έκλεισε ραντεβού με την Ατλέτικο στον τελικό του Copa Del Rey η Σοσιεδάδ

Έριξε τριάρα στην ουραγό και πήρε «ανάσα» η Ραγιο Βαγεκάνο

Τρέλα και φοβερή ατμόσφαιρα από τους φίλους της Σοσιεδάδ πριν από τον μεγάλο ημιτελικό του Copa Del Rey!

Δύο αγωνιστικές η ποινή σε Μασταντουόνο: Έβρισε τον διαιτητή στο Ρεάλ-Χετάφε