Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ είναι ο Νίκος Σπυρόπουλος, όπως αναφέρει η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Συγκεκριμένα, η «Ένωση» φέρεται να θέλει να ενισχύσει το αριστερό της άκρο με τον διεθνή μπακ, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει παίξει μόλις σε 8 αγώνες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ παραμένει άγνωστο αν ο 30χρονος παίκτης θέλει να παίξει στη Β’ Εθνική.

Παρόλα αυτά, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν για την απόκτησή του, ειδικά αν λυθεί το εμπόδιο που υπάρχει με το συμβόλαιό του (λήγει το 2015).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Live Score όλα τα παιχνίδια της Γ' Εθνικής

«Τέσσερα στα τέσσερα» για Αιγάλεω και Δόξα Βύρωνα, νίκη-θρίλερ για Βέροια στο ντέρμπι με ΠΑΣ Γιάννινα - Τα αποτελέσματα

Ο Πλατέλλας «σφράγισε» την πρώτη νίκη του Ιωνικού στη Γ' Εθνική - Με «χρυσό» Ροβίθη ο ΠΟΑ, 1-0 τον Πλατανιά εκτός έδρας!

Παιχνίδι της Γ' Εθνικής μετατέθηκε λόγω του θανάτου του Γιώργου Βαρδινογιάννη

Επιστροφή Γιάκου στον ΠΑΣ Γιάννινα

Χάος στον Ιωνικό: Σε απεργία οι παίκτες, χωρίς προπονητικό τιμ η ομάδα - Προσωρινή παρέμβαση του Ερασιτέχνη

Γ' Εθνική: Πήρε το ντέρμπι με τον Ιωνικό η Προοδευτική - Όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα για την Καβάλα - Το 2/2 η Βέροια, ακάθεκτοι Άρτα και Διαγόρας

ΠΑΣ Γιάννινα: «Δόθηκε λανθασμένα η εντύπωση ότι έχει εξασφαλιστεί το ποσό για να βγει η σεζόν»

Άλλαξε προπονητή πριν το ντέρμπι με την Προοδευτική ο Ιωνικός!