Διευκρινίσεις για την υπόθεση του Πόπα έδωσε ο Παναθηναϊκός. Όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ρουμάνος άσος αρέσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το ενδεχόμενο απόκτησής του είναι ανοικτό αλλά μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Ποιες είναι αυτές; Φυσικά και αφορά το χρηματικό ποσό... Η απόκτησή του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο θα μπορέσει να γίνει μόνο εάν το ποσό το οποίο ζητά η Στέαουα κρίνεται λογικό. Καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το συμβόλαιό του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εάν, αποκλειστεί η πιθανότητα συμφωνίας με τη Στεάουα με ένα λογικό ποσό, τότε οι πράσινοι ενδεχομένως να μπουν στη διαδικασία να μιλήσουν με τον παίκτη και να συμφωνήσουν μαζί του για ένα συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, καταβάλλοντας χρήματα μόνο στον παίκτη και όχι στη ρουμάνικη ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει διλήμματα για την αριστερή πλευρά και τον παρτενέρ του Βάργκα, ενόψει Παναθηναϊκού»

Γρηγορίου: «Αυτοσκοπός για τον Άρη η 5η θέση, τη θέλουμε για πολλούς και διάφορους λόγους»

Δεσύλλας: «Η σκέψη του Μπενίτεθ για την άμυνα και η πνευματική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Πιθανότατα η 11άδα της Λεωφόρου και στην Τούμπα – Ίσως αλλαγή στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει κλονιστεί το γόητρο του ΠΑΟΚ με όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στη σεζόν»

Προχωρά το πρότζεκτ του νέου προπονητικού του ΠΑΟΚ: «Να ξεκινήσουν οι εργασίες μέσα στο 2026»

Παναιτωλικός: Χωρίς τον Ουνάι Γκαρσία θα υποδεχθούν την Κηφισιά οι Αγρινιώτες

ΑΕΛ Novibet: Με Μασόν και Σαγάλ στις Σέρρες, εκτός ο Κακουτά

Ατρόμητος: Χωρίς Γιουμπιτάνα και Μανσούρ στην Τρίπολη

Δεν άντεξε με 10 παίκτες η Κ17 του Παναθηναϊκού και λύγισε με ανατροπή από τη Χόνβεντ