Στο τελευταίο φιλικό κόντρα στην Νταγκ εντ Ρεντ (2-1) που έδωσε η αγγλική ομάδα ο Κουΐνσι όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά έβγαλε και ασίστ για το ένα γκολ.

Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα ο τεχνικός της ομάδας διεμήνυσε στον Γκανέζο πως θα ήθελε να τον δει σε ακόμη ένα φιλικό που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Δευτέρα πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Φυσικά, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις ελπίζοντας πως τελικά θα υπάρξει πρόταση στον Κουΐνσι, ώστε να απαλλαγεί το «τριφύλλι» από συμβόλαιο και παίκτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Με νίκη στο Αγρίνιο και σωστή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα βλέπει ουσιαστικά τον στόχο του τίτλου»

Αθανασίου: «Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Παναθηναϊκού με Καλαμάτα - Επιστρέφει το 4-4-2»

Σταματέλος: «Χωρίς πολλές αλλαγές στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός - Ζητούμενο το αποτέλεσμα και μετά η εμφάνιση»

Κετσετζόγλου: «Ίσως δούμε και με Βόλο την ΑΕΚ με έναν επιθετικό - Αγωνία για Βάργκα»

«Ο Ιορντανέσκου μιλά με τον Ηρακλή - Σε πίεση ο Ματσάρι πριν τον Άρη

Έντονη δυσαρέσκεια σε Άρη και Ηρακλή για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Πέθανε ο ιστορικός πρόεδρος της ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π Δημήτρης Γούναρης

Ολυμπιακός: Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» για τα εισιτήρια στη Λιβαδειά

Μάριους: «Ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να παίζει στον Ολυμπιακό - Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Μπλόκο από τον Βρούτση για τη μετακίνηση φίλων του Ηρακλή στο «Κλ. Βικελίδης»