Τα βλέμματα στρέφονται στο μεγάλο παιχνίδι της Λατινικής Αμερικής ανάμεσα σε Αργεντινή και Βραζιλία (17/11, 01:30) για την 14η αγωνιστική των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Ν. Αμερικής.

Ο τεχνικός της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, επιβεβαίωσε σήμερα πως ο Λιονέλ Μέσι θα είναι πανέτοιμος και αναμένεται να ξεκινήσει στο ντέρμπι των δύο ομάδων με… φόντο την κορυφή του ομίλου (κι ενώ εκκρεμεί η απόφαση για το πρώτο μεταξύ τους ματς που διακόπηκε).

«Το επιβεβαιώνω ναι, ο Μέσι θα παίξει αύριο», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα του τεχνικού της «αλμπισελέστε» για το ματς που θα διεξαχθεί ξημερώματα Τετάρτης. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αγωνίστηκε για ένα τέταρτο στο περασμένο ματς με την Ουρουγουάη, περνώντας ως αλλαγή στη θέση του Ντι Μαρία ώστε να βρει αγωνιστικό ρυθμό.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έντονη ανησυχία για το Μουντιάλ στο Μεξικό, μετά την έκρηξη βίας που έφερε ο θάνατος του «El Mencho»

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ