Με τη FIFA να αναφέρει ότι το 2-0 της Αργεντινής επί του Μεξικού παρακολούθησαν 88.966 θεατές, το εν λόγω ματς ανέβηκε στη δεύτερη θέση της λίστας με τους αγώνες που έκοψαν τα περισσότερα εισιτήρια στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Μοναδικό ματς που συγκέντρωσε μεγαλύτερο... πλήθος, ο τελικός του 1994, στις ΗΠΑ, με 94.194 ανθρώπους να βλέπουν από κοντά τη Βραζιλία να λυγίζει την Ιταλία στα πέναλτι.

Με τη χωρητικότητα του "Lusail Iconic Stadium" να είναι ακριβώς 88.966 άνθρωποι, αντιλαμβάνεται κανείς ότι μιλάμε για sold out.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αισιοδοξία για Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Αντσελότι: «Είναι στο σωστό δρόμο, πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο»

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»