«Συναγερμός» με τον Πατρίσιο Γκαρίνο στην Αργεντινή.

Ο διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό στο δεξί του πόδι και η συμμετοχή του στο υπόλοιπο τουρνουά με την «αλμπισελέστε» κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ισπανία και στο δεύτερο δεν αγωνίστηκε καθόλου. Έχει ξεκινήσει ήδη θεραπείες και κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το επόμενο παιχνίδι με την οικοδέσποινα Ιαπωνία, αλλά οι… οιωνοί δεν είναι υπέρ του.

Η Αργεντινή βρίσκεται με την πλάτη στον… τοίχο, καθώς μετράει δύο ήττες στα ισάριθμα ματς που έχει δώσει για τον τρίτο όμιλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!

Οι εμφανίσεις των Χαραλαμπίδου και Τίτα στα 10 χλμ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σοκαριστικός τραυματισμός για Κινέζα snowborder στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ουκρανός αθλητής φορά κράνος με φωτογραφίες αθλητών που σκοτώθηκαν στον πόλεμο

Ο πανηγυρισμός του χρυσού μεταλλίου της Ιταλίας που δίχασε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Έσπασε τα κοντέρ και κατέκτησε το χρυσό η Λίρνταμ στα 1000μ. σπριντ - Πλάνταξε στο κλάμα ο Τζέικ Πολ!

Ιλια Μαλίνιν: Το παιδί-θαύμα του καλλιτεχνικού πατινάζ χάρισε το χρυσό στις ΗΠΑ με το… απαγορευμένο backflip!