Με αγωνία παρακολουθούν την κατάσταση του Κάιρι Ίρβινγκ οι Νετς!

Ο δυναμικός γκαρντ είναι στα… πιτς από τα μέσα Νοεμβρίου, εξαιτίας ενός τραυματισμού στον ώμο, ωστόσο η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αργεί ακόμη. Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα στον Τύπο των ΗΠΑ, ο Ίρβινγκ θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο με τρεις εβδομάδες ακόμη, ώστε να είναι έτοιμος να μπει στις προπονήσεις.

Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις, το πρόβλημα του 27χρονου γκαρντ μπορεί να αντιμετωπιστεί χωρίς νυστέρι γι’ αυτό βρίσκεται ήδη τόσες εβδομάδες εκτός δράσης.

Φέτος, ο Ίρβινγκ πρόλαβε να αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια με την ομάδα του Μπρούκλιν, έχοντας κατά μέσο όρο 28,5 πόντους, 7,2 ασίστ και 5,4 ριμπάουντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωση Κερ για Γιούρτσεβεν: «Τον θαυμάζω, είναι δυναμικός και εξαιρετικός πασέρ»

Θάντερ: 10η σερί νίκη με «οδηγό» Γκίλτζους-Αλεξάντερ και… παράσταση στη Νέα Υόρκη

«Τρένο» χωρίς φρένα οι Χοκς με 11η σερί νίκη απέναντι στους Μάβερικς

Λέικερς: 70 πόντοι από ΛεΜπρόν και Ντόντσιτς σε βραδιά ρεκόρ απέναντι στους Ρόκετς

Διαφωνία μεταξύ Μπακς και Αντετοκούνμπο: Τα «ελάφια» ζητούν από τον Γιάννη να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν!

Ο Καρούσο πήγε να κάνει τάπα με το... παπούτσι στο χέρι

Νοκ άουτ ο Έντουαρντς για αρκετές μέρες στους Τίμπεργουλβς-Κίνδυνος να μείνει εκτός βραβείων

Περίπατος για Νάγκετς με Μπράουν και «μαέστρο» Γιόκιτς απέναντι στους αποδεκατισμένους Σίξερς

Άνετο «διπλό» για τους Σπερς στο Σακραμέντο με ηγέτη τον Γουεμπανιάμα

Ο Ντούρεν «διέλυσε» τους Γουίζαρντς με 36άρα, σκιά ο τραυματισμός Κάνινγκχαμ