Εγκώμια από τον Άρι Χάαν για τον ΠΑΟΚ. Ο πρώην προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο κανάλι του Άγιαξ για τη σημερινή αναμέτρηση παρουσιάζοντας την ελληνική ομάδα ως έναν αντίπαλο που προκαλεί φόβο.

«Ο ΠΑΟΚ παραμένει πάντα ένας αντίπαλος που προκαλεί φόβο. Τώρα ακόμα περισσότερο, που έχει γίνει πρωταθλητής, χωρίς να έχει χάσει ούτε έναν αγώνα», ανέφερε και συνέχισε:

«Έτσι πιστεύω. Για να πετύχει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι μπορούσε να προσπεράσει ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Πρέπει να είναι προσεκτικός ο Άγιαξ και να ξέρει ότι έχει να αντιμετωπίσει μια καλή ομάδα».

Ο Χάαν συνέχισε:

«Πιστεύω ότι ο Άγιαξ είναι απλά καλύτερος, όταν παίζει στο επίπεδο που μπορεί. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει, αλλά δεν ξέρουμε αν μπορεί να το κάνει τώρα. Υπάρχει μια αβεβαιότητα γι’ αυτό. Αυτή η αμφιβολία όμως, πρέπει να φέρει και καλύτερη απόδοση. Αν έχει την καλύτερη του απόδοση, τότε πιστεύω ότι θα είναι και αυτός που θα συνεχίσει», ανέφερε ο 70χρονος πια τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.