Με ανεβασμένη ψυχολογία και στόχο να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, ο Άρης φιλοξενεί τον Ατρόμητο (19:30, Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι «κίτρινοι» του Μιχάλη Γρηγορίου προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες, με πιο πρόσφατη το σημαντικό εκτός έδρας 2-1 επί της Κηφισιάς, χάρη στο γκολ του Γκαρέ στο φινάλε. Ο Άρης θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να φτάσει σε τρίτο συνεχόμενο τρίποντο, ώστε να παραμείνει σταθερά μέσα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ομάρ Ρίτσαρντς, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το χτύπημα που είχε δεχθεί και προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του. Αντίθετα, οι Λορέν Μορόν και Γιάννης Γιαννιώτας συνεχίζουν την αποκατάστασή τους.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ατρόμητος ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με στόχο να βάλει τέλος στο αρνητικό του σερί και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Οι Περιστεριώτες δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τρίποντο στα έξι παιχνίδια που έχουν δώσει, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα δεν αγωνίστηκαν, καθώς η αναμέτρηση με την ΑΕΚ αναβλήθηκε.

Τελευταία υποχρέωση της ομάδας ήταν το παιχνίδι στην Τρίπολη απέναντι στον Asteras AKTOR, όπου γνώρισε την ήττα με 2-1. Ο Ατρόμητος βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ μέχρι το 22ο λεπτό, με τον Ντάνι Γκαρθία να μειώνει στο 23', σκοράροντας στο ντεμπούτο του.
Η αποστολή του Ατρομήτου:

Εκτός αποστολής είναι ο Σίμος Μήτογλου, ο οποίος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό στην προπόνηση της Πέμπτης, Γέρε Ούρονεν, που υπέστη διάστρεμμα σε αυτήν της Παρασκευής και ο Κρίστοφερ Νούνιεζ που απουσιάζει καιρό.

Αθανασίου, Χουτεσιώτης, Ντιένγκ, Λύρατζης, Μουντές, Παπαδόπουλος, Χότζα, Μάγκνουσον, Σταυρόπουλος, Τσακμάκης, Γκαρθία, Καραμάνης, Κώτσης, Μουτουσαμί, Τσιγγάρας, Σερζίνιο, Οφόρι, Πνευμονίδης, Τζοβάρας, Τσούμπερ, Περέα, Τσαντίλας, Τσιλούλης.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρης (Μιχάλης Γρηγορίου): Βέλιο, Πετρίς, Φαμπιάνο, Σούταλο, Ρίτσαρντς, Ράτσιτς, Χόνγκλα, Γκαρέ, Μπρούμα, Κουαμέ, Καβεντέρε.

Ατρόμητος (Ντούσαν Κέρκεζ): Χουτεσιώτης, Μουντές, Σταυρόπουλος, Μάγκνουσον, Παπαδόπουλος, Ντάνι Γκαρθία, Μουτουσαμί, Σερζίνιο, Τσούμπερ, Πνευμονίδης, Περέα.

Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης
Βοηθοί: Άγγελος Κολλιάκος, Αλέξανδρος Μπαλιάκας
4ος: Κωνσταντίνος Κατοίκος
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης, AVAR: Δημήτριος Μόσχου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Κρητικοί για αντίδραση, Θεσσαλονικείς για σταθερότητα

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»