Γεύση από το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης πήρε για πρώτη φορά ο Ρίτσαρντ Σιάο το Σάββατο (1/11). Ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης Betsson ταξίδεψε στην Ελλάδα για να ζήσει από κοντά έναν αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ο Σιάο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. Σε μια στιγμή, παρασύρθηκε από τα συνθήματα της κερκίδας και άρχισε να χορεύει στον ρυθμό των φιλάθλων, συμμετέχοντας στο εκρηκτικό «κιτρινόμαυρο» κλίμα.

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας είχε βρεθεί για πρώτη φορά στο Αλεξάνδρειο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη στο EuroCup, απέναντι στο Αμβούργο, και δείχνει να «δένεται» όλο και περισσότερο με την ατμόσφαιρα και τον κόσμο της ομάδας.

Δείτε βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο ο Ερασιτέχνης: «Μεγάλη ενέργεια Παναθηναϊκής αλληλεγγύης - Ο σύλλογος είναι οικογένεια»

Ομπράντοβιτς: «Σήμαινε πολλά για εμένα ο Παύλος, ήταν δεύτερος πατέρας μου - Με τον Δημήτρη είμαστε στην ίδια γραμμή»

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Φρανσίσκο, αλλά και ο ΠΑΟΚ που δείχνει ότι… έρχεται»: Το σχόλιο των Ρομπόλη και Πετρίδη

Φρανσίσκο: «Νιώθω 1000% έτοιμος, πολύ καλή η συνεργασία με Ομπράντοβιτς - Ανυπομονώ να φωνάξω μαζί με τον κόσμο»

Μαντζούκας: «Βγάλαμε ενέργεια από την άμυνα, πήραμε αυτά που έπρεπε από το ματς»

Η βραδιά «πράσινης» ενότητας και οι... πύραυλοι του Ζοτς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπουργκ

Άλλο επίπεδο ο Παναθηναϊκός, έκανε πλάκα στην Μπουργκ στη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς!

Το τρίποντο του 16χρονου Βαρβαρίτη και η καθολική αποθέωση από το κοινό του Παναθηναϊκού!

Το κοινό ποστάρισμα ΠΑΕ και ΚΑΕ με Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο: «United we stand»!

Σπανούλης: «Ικανοποιημένος με την σκληράδα και τον χαρακτήρα των παικτών μου»