Έξαλλος στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης! Ο προπονητής του Άρη μπορεί να μην μίλησε στο flash interview, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη συντριβή από τον Λεβαδειακό, όμως αργότερα, έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις.

Συγκεκριμένα ο Εβρίτης τεχνικός, σημείωσε: «Ίσως ήταν λίγα τα 4 γκολ που δεχθήκαμε. Ντρέπομαι για την εικόνα, ευθύνομαι εγώ, ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο! Εμφάνιση ντροπής. Υπήρξε έλλειψη σεβασμού στον κόσμο που ήρθε εδώ μέσα στη βροχή».

Mεταξύ άλλων, συνεχάρη τον Λεβαδειακό, αποκάλυψε τα λόγια που είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια, ενώ έκανε λόγο ακόμη και για αλλαγές παικτών!

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό. Άξιζε τη νίκη και ίσως τα τέσσερα γκολ να ήταν λίγα… Δεν μπορείς να πεις πολλά με αυτή την εικόνα. Ντρέπομαι και θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο. Οταν μία ομάδα δεν έχει έναν παίκτη σε καλή μέρα, έκανα κάτι λάθος. Δεν τους έπεισα πόσο σημαντικό ήταν να συγκεντρωθούμε μετά από μία μεγάλη νίκη.

Είναι ντροπή να χάνεις με αυτό τον τρόπο και έλλειψη σεβασμού προς τον κόσμο που ήρθε μέσα στη βροχή για να βοηθήσει. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω. Δεν θα ζητήσω ευθύνες από τους παίκτες αλλά από τον εαυτό μου, για να δω τι μπορώ να αλλάξω. Δεν έχει γίνει μόνο μία φορά. Έχει επαναληφθεί, οπότε κάτι γίνεται λάθος»


Για το αγωνιστικό: «Τι να σχολιάσω αγωνιστικά; Από το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι μόνο ο κόσμος ήρθε. Εμείς μείναμε στις δάφνες του ντέρμπι. Δεν κάναμε τίποτα και ίσως να μην αξίζουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Προσπαθούμε να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας και τα δίνουμε όλοι μία… και ξανά από την αρχή. Ετσι δεν μπορείς να έχεις βλέψεις. Ντροπή, όχι η ήττα αλλά η εμφάνιση»

Για το αν ο Άρης ήταν τυχερός στο πρώτο ημίχρονο: «Στο ημίχρονο, τους είπα ότι έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι με το 1-1. Από τα πρώτα λεπτά φαινόταν ότι δεν ήμασταν στο γήπεδο. Μετά βελτιωθήκαμε λίγο… Και ενώ στο δεύτερο λέμε να μπούμε αποφασιστικά, λείπαμε από το γήπεδο. Ετσι έγινε και με τον ΟΦΗ. Με το που δεχόμαστε γκολ, χανόμαστε από το γήπεδο. Παίρνω όλη την ευιθύνη και θα δούμε τι θα γίνει για να το αλλάξουμε. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας»

Για το τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια: «Τους είπα ότι εγώ φταίω. Από τη στιγμή που δεν μπόρεσα να τους πείσω πόσο σημαντικό ήταν το ματς, εγώ έκανα κάτι λάθος»

Για τα θέματα νοοτροπίας του Άρη: «Εάν δεν μπορεί να αλλάξει, θα πρέπει να αλλάξουμε τους παίκτες σιγά-σιγά. Η συγκέντρωση είναι… μηδέν. Η μαχητικότητα είναι μηδέν. Προσωπικά ντρεπόμουν που έβλεπα αυτή την εικόνα από την ομάδα»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Σίγουρα τρεις αλλαγές στην 11άδα της ΑΕΚ – Διεκδικεί φανέλα βασικού ο Κοϊτά»

Παναθηναϊκός: Πρωτοβουλία ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

Νικολακόπουλος: «Ο Ποντένσε προσπαθεί πολύ να γυρίσει 100% έτοιμος στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Παίρνει το σημερινό ματς και ηρεμεί εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11άδα με ΟΦΗ»

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γνώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει χωρίς τον Μεϊτέ, έβγαλε προσωπικότητα ο Ζαφείρης»

Δεσύλλας: «Με Κάτρη δεξιά ο Παναθηναϊκός – Το πιθανότερο δίδυμο στα χαφ κόντρα στον ΟΦΗ»

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

TAGS: Άρης