Ο Αλέξης Σαββόπουλος αναφέρθηκε στα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Άρη και στάθηκε όπως ήταν λογικό στην επερχόμενη συνάντηση των Μπένετ, Μπαλτάκου με τις ομάδες των playoffs.

Σχολίασε λοιπόν τον αποκλεισμό των «κίτρινων» από το εν λόγω ραντεβού, κάνοντας λόγο για θεσμικό φάουλ απέναντι σε Άρη και πρωτάθλημα.

«Φαινόταν πως θα πάει το πράγμα. Είναι φάουλ απέναντι στον Άρη και το πρωτάθλημα. Επιβεβαιώνουν αυτά που έλεγε πριν από λίγες μέρες ο Καρυπίδης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM. Πλησιάζει η ώρα της αποχώρησης τους. Αυτοαναιρούνται κάθε στιγμή, δικαιώνουν τη στάση του Άρη. Η πολιτεία πρέπει να ασχοληθεί», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Για τα αγωνιστικά και τα μεταγραφικά: «Στα αγωνιστικά από Δευτέρα ο Ρουπ θα μπει, ταλαιπωρήθηκε παραπάνω αλλά δεν υπάρχει βιασύνη. Ο Σίστο δεν είναι κακός ποδοσφαιριστής, καλός εξτρέμ, ιδιόμορφος χαρακτήρας έχει τσεκαριστεί από το τμήμα σκάουτινγκ του Άρη. Όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνει ο Άρης στο θέμα προπονητή. Ο Παλικούτσα κάνει μια περιοδεία για προκαθορισμένα ραντεβού με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης