Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Το σημερινό (08/12) πρόγραμμα των «κίτρινων» περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και παιχνίδι τακτικής.

Οι Φράνκο Φεράρι, Ρόναλντ Ματαρίτα, Μάνου Γκαρθία και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ο Μιχάλης Παναγίδης έκανε θεραπεία, ενώ ο Σέικ Ντουκουρέ, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, ακολούθησε –για προληπτικούς λόγους- ατομικό πρόγραμμα.

Ο Κώστας Κυριαζής στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης τραυματίστηκε στον ώμο. Ο νεαρός τερματοφύλακας, στον οποίο έγινε ο απαραίτητος ακτινολογικός έλεγχος, θα ακολουθήσει συντηρητική αποκατάσταση.

Αύριο (09/12), η προπόνηση των παικτών του Άρη είναι προγραμματισμένη για το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Ιμανόλ στο Ρέντη, το φιλικό και η απόφαση για νέα μεταγραφή

«Ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Γκερέιρο που απασχολεί και τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αντέδρασε όπως έπρεπε στην επίθεση που γινόταν εις βάρος της μετά τον Βόλο»

Τσανάκας: «Η δύσκολη εξίσωση με τον Γκονζαλες ενόψει ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Την είχε ανάγκη αυτή τη διακοπή ο Παναθηναϊκός – Οι επιστροφές που περιμένει ο Νίστρουπ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανόν 2-3 μήνες έξω Άλι και Παβλένκα – Σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση του Τσιφτσή»

Νίκολιτς για Γιόβιτς: «Χρειαζόταν ένα περιβάλλον στο οποίο θα ένιωθε εμπιστοσύνη και αγάπη»

Νίκολιτς για Βίντα: «Αποδέχτηκε τον νέο του ρόλο - Τον χαρακτηρίζουν η νοοτροπία του και η μαχητικότητά του»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέος τα είπε, γιατί ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος»

Χριστογεώργος: «Μοναδικό αυτό που βιώνουμε, δεν μπορούσα να το φανταστώ κάτι τόσο μεγάλο»

TAGS: Άρης