Είναι πλέον επίσημο, ο Ρούμπεν Ρέγες είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη.

Η «κίτρινη» ΠΑΕ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι ο 46χρονος θα αναλάβει αυτό το απαιτητικό πόστο στην ομάδα, με την Χετάφε να είναι πιο πρόσφατη δουλειά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ruben Reyes, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα μας.

Η συμφωνία με τον Ruben Reyes Diaz, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Γεννήθηκε στη Χιχόν στις 5 Ιανουαρίου 1979. Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Sporting. Αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή φόρεσε τις φανέλες των Real Aviles Industrial, Real Oviedo, Villarreal CF, Getafe CF, Albacete Balompie, Pontevedra CF, Rayo Vallecano, CF Palencia.

O Ruben Reyes έμεινε στο χώρο του ποδοσφαίρου και μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Αφού εκτέλεσε χρέη προπονητή στις Alcobendas Sport και CF Rayo Majadahonda, το 2017 εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο της Rayo Vallecano.

Η πρώτη του δουλειά ως τεχνικός διευθυντής ήταν την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 στην ομάδα που έκανε την παρθενική του εμφάνιση στη LaLiga, την Real Oviedo.

Το καλοκαίρι του 2022 ανέλαβε το ίδιο πόστο στη Getafe CF, στην οποία παρέμεινε μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Bienvenido, Ruben Reyes Diaz!»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Ο Παναθηναϊκός αρχίζει να αποκτά ταυτότητα και χαρακτήρα νικητή»

Τσορμπατζόγλου: «Την Τρίτη η οριστική διάγνωση για Παβλένκα και Άλι - Καθαρή η μαγνητική του Κόστα»

Μένει στην Ελλάδα ο Μπέιλι, δεν θα ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Τζαμάικας

Τσανάκας: «Τρομερή η ποιότητα του Φρόιλερ, ποντάρει πολλά στον Μπέιλι ο Ολυμπιακός»

Πέθανε ο Μίλτον Βιέρα - Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Στα ραντάρ του ΠΑΟΚ ο Μπρένο Αλμέιδα»

Η γκολάρα του Τετέι και το πάθος του «πράσινου» πάγκου: Η αftermovie της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Καλαμάτας

Μονεμβασιώτης: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ματσάρι - Στο Καυτανζόγλειο το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι»

Ξεχωρίζει το θερμό χειροκρότημα στον Παβλένκα: Η παρακάμερα από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Να δει και το… δάσος και όχι μόνο το δέντρο η ΑΕΚ - Κακή η νοοτροπία εκτός έδρας»

TAGS: Άρης