Παραμένει στον Άρη ο Ρουπ! Οι «κίτρινοι» επέκτειναν το συμβόλαιο του Γερμανού μέσου και θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης για ακόμη έναν χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Lukas Peter Rupp.

O 32χρονος Γερμανός μέσος, που βρέθηκε απόψε στα γραφεία της ΠΑΕ, υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο με την ομάδα μας με τη δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.


«Ήθελα να μείνω»


Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Lucas Rupp, δήλωσε στο arisfc.com.gr:

«Το διάστημα που βρίσκομαι στον ΑΡΗ και τη Θεσσαλονίκη νιώθω πολύ καλά. Το απόλαυσα. Οπότε ήθελα να μείνω και είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον ΑΡΗ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη και τον κ. Παλίκουτσα για την εμπιστοσύνη τους, την οποία θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω στο γήπεδο.

Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη και στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι τους ομίλους του Europa Conference League. Στην Ελλάδα στόχος μας είναι να οδηγήσουμε τον ΑΡΗ ψηλότερα στο πρωτάθλημα και να πετύχουμε πάλι τους στόχους μας.

Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας για την αγάπη και την υποστήριξη όλο αυτό το διάστημα που βρίσκομαι εδώ. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους και όλοι μαζί να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H πλασεδάρα του Σαγάλ και το γκολ νίκης του Γκαρέ: Τα highlights από το Κηφισιά-Άρης

Λέτο για την επανάληψη του πέναλτι του Άρη: «Δεν ξέρω αν σε άλλες ομάδες θα γινόταν το ίδιο...»

Γρηγορίου: «Δεν μας πήρε από κάτω όταν ισοφαριστήκαμε ούτε τα παρατήσαμε, αυτό είναι που κρατάω»

Νίστρουπ: «Για αυτό βγήκε αλλαγή ο Λιβάι, ίσως η καλή θέση του Ταμπόρδα είναι κοντά στο φορ»

Το... game winner του Γκαρέ στο 89' που χάρισε στον Άρη τρίποντο στη Λεωφόρο

Ατσάλινος Άρης, ξέρανε την Kifisia FC Tutu Deals στο 89' με λυτρωτή Γκαρέ και ανεβαίνει!

Ο Σαγάλ έπαθε... Γιαμάλ και ισοφάρισε τον Άρη με ασύλληπτη γκολάρα για την Κηφισιά!

Αλγουαθίλ: «Είμαι κατά το ήμισυ ευχαριστημένος, έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο»

Το κακό δεν... τρίτωσε: Σκόραρε με πέναλτι στη δεύτερη προσπάθεια και έβαλε μπροστά τον Άρη στη Λεωφόρο ο Μπρούμα!

Αντωνόπουλος: «Μας πονάει πολύ αυτή η ήττα με βαρύ σκορ, αλλά είναι δίκαιη»

TAGS: Άρης