Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Άρη κάνει γνωστή ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας. Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής επικαλείται προσωπικά θέματα υγείας, ενώ υπόσχεται ότι θα παλέψει για να επιστρέψει πιο δυνατός και να εργαστεί και πάλι για την ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το διάστημα της απουσίας του εκτιμάται ότι θα είναι περίπου ενάμιση μήνας.

Αναλυτικά η δήλωσή του...

«Αγαπητή οικογένεια του Άρη.

Από την πρώτη μέρα ένιωσα το πάθος που έχετε για αυτόν τον Σύλλογο. Αυτό το πάθος και η πίστη που έχετε αποτέλεσε την έμπνευσή μου. Έχετε εμπλουτίσει τη ζωή μου με την αγάπη που δείχνετε για αυτόν τον Σύλλογο.

Η ζωή, όμως, παίρνει μερικές φορές απροσδόκητη τροπή. Προσωπικά θέματα υγείας με αναγκάζουν να φύγω για λίγο από τη Θεσσαλονίκη. Αισθάνομαι μεγάλη απογοήτευση, αλλά σας υπόσχομαι ότι θα παλέψω για να επιστρέψω πιο δυνατός και να αφοσιωθώ ξανά στον Άρη.

Ο πρόεδρός μας και εγώ δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα ως βάση για τα επόμενα χρόνια. Μια νέα ομάδα χρειάζεται πάντα χρόνο για να αναπτυχθεί.

Η απίστευτη υποστήριξή σας θα δώσει σε αυτή την ομάδα το πνεύμα του νικητή και την ταυτότητα που χρειάζεται, ώστε να δουλέψει περισσότερο και πιο σκληρά από ποτέ.

Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι μαγεία. Και ο Άρης εκφράζει κάτι γνήσιο ποδοσφαιρικά.

Σας ευχαριστώ που με αφήσατε να γίνω μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ.

ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ!»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: Άρης