Το εκπληκτικό φίνις του Άρη στα πλει-οφ και η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για τέταρτη διαδοχική χρονιά σε συνδυασμό με την -αποτυχημένη- προσπάθεια υφαρπαγής του έχουν απογειώσει τα επίπεδα συσπείρωσης στους κόλπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Έχουν προκαλέσει έναν ενθουσιασμό και μια διάθεση στις τάξεις του κόσμου να στηρίξει την προσπάθεια ειδικά από την στιγμή που αντιλαμβάνεται ότι επιχειρείται με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο να ανακοπεί η ανοδική πορεία με τρικλοποδιές όπως η έφεση Σαράκη που έμεινε στο συρτάρι.

Αφού η περιπέτεια έληξε και πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο αγωνιστικό και τον σχεδιασμό της ομάδας της επόμενης σεζόν, υπάρχει η σκέψη μέσα στις επόμενες μέρες να τεθούν στην κυκλοφορία της εισιτήρια διαρκείας.

Σε μια δύσκολη εποχή για τον κόσμο αλλά και με τις ανάγκες για τις ΠΑΕ αυξημένες από τη στιγμή που δεν έχουν εισπράξει ακόμη τα ποσοστά τους από το στοίχημα και οφείλουν να τρέξουν τον σχεδιασμό τους.

Για τον Άρη ένας λόγος παραπάνω αφού καλείται να τακτοποιεί συχνά-πυκνά αμαρτίες του παρελθόντος με πιο πρόσφατη του Παλαθουέλος, αυτή του Μήτρογλου και θα χρειαστεί μια οικονομική τόνωση στο «νεκρό» από έσοδα διάστημα με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης